Hadiah Krismas Anda

Adakah anda suka sekiranya saya berikan anda pakej melancong percuma ke China?

Tidak?

Sila fikir sekali lagi. Pakej melancong percuma ke China tanpa menggunakan wang anda untuk membayar tempat tinggal, makanan, minuman dan juga pengangkutan ke China. Tambahan pula ianya di anjurkan oleh ejen perlancongan yang berdaftar di Malaysia.

Jadi anda rasa bagaimana? Pergi ke China mengikuti pakej melancong percuma yang juga disertai oleh sekumpulan pelancong yang juga mendapat pakej melancong percuma daripada cara yang sama yang saya akan tunjukkan kepada anda. Dan pakej melancong percuma ini juga diketuai oleh ejen perlancongan yang berdaftar di Malaysia yang mana akan menjadikan aktiviti perlancongan anda lebih selamat. Lagi-lagi penjimatan anda yang melampau yang mana anda tidak perlu mengeluarkan duit yang banyak untuk berjalan-jalan.

Biar saya jelaskan dengan lebih lanjut.

Tahukah anda berapa banyak perbelanjaan yang diperlukan sekiranya anda ingin melancong ke China?

Sekiranya anda membuat kajian dari Agensi perlancongan tempatan di Kota Kinabalu, saya pasti anda akan membuat kesimpulan bahawa kebanyakan pakej perlancongan ke china akan memakan belanja dari RM2000/orang sehingga RM5000/orang. Dan ini bukan sahaja di Kota Kinabalu malahan diseluruh Malaysia kebanyakan agensi perlancongan akan memberikan harga yang hampir sama malahan ada juga yang lebih mahal.

Maka jika anda bandingkan dengan pakej perlancongan percuma yang akan saya berikan dengan pakej berbayar, anda boleh simpulkan pakej perlancongan percuma ini adalah sangat baik dan sangat berbaloi untuk anda.

"Di Malaysia kos perlancongan ke China adalah diantara
RM2000/orang ke RM5000/orang"

Jadi apa trip ke China yang saya katakan?

Terdapat 4 pilihan yang mana anda boleh memilih salah satu dari tempat-tempat ini.

 5 Hari 4 Malam Lawatan Ke Beijing

Dimana anda akan melawat tempat-tempat seperti Tian An Men Square, The National Centre, Forbidden City, Great Wall, Summer Palace dan banyak lagi.

 5 Hari 4 Malam Lawatan Ke Guilin

Dimana anda akan melawat tempat-tempat seperti Guilin Rongshanhu Scenic Area such as Jiuqu Bridge, Gunanmen, Large Bayan Tree, Riyue Shuangta cultural park, Shili Galleri dan banyak lagi.

 6 Hari 5 Malam Lawatan Ke Zhangjiajie

Dimana anda akan melawat tempat-tempat seperti Pheonix Ancient CIty, Hongqiao Bridge, Hanging House, Jiang Tuo, Tujia Folk Customs Park, Hunan Movie Shooting Place, Grand Canyon, Wulingyuan Scenic Area, Bailong Ladder dan banyak lagi. 

 8 Hari 7 Malam Lawatan Ke Shanghai

Dimana anda akan melawat tempat-tempat seperti White Pagoda Park, Wansong College, Yiwu, Prime MInister Mansion, Chen Ge House, Temple of The Sea, Haining Leather Mall, Suzhou, Lihu Park, Yi Ou Shopping Village, Nanjing Road SHopping District, Shanghai Pujiangqing Acrobatics Show dan banyak lagi.

Jadi adakah anda berminat?

Saya memberikan anda oakej perlancongan kelas pertama yang mana anda dapat melawat banyak tempat di China. Dan sebenarnya masih terdapat lebih banyak tempat yang anda akan lawati daripada apa yang telah saya senaraikan diatas.

Jadi, jika anda berminat dan betul-betul ingin mendapatkan trip ini, sila lakukan apa yang akan saya beritahu selepas ini. Saya selalunya mempunyai promosi-promosi yang hebat dan sangat bernilai yang saya boleh kongsikan dengan anda. Oleh itu sila isi maklumat anda di bawah dan langgan senarai emel saya. Saya akan menghantar alamat web untuk anda lawati ke emel anda yang mana alamat tersebut penting untuk anda lawati untuk mengetahui bagaimana anda boleh mendapat pakej perlancongan percuma ke China ini.

Sekiranya anda berdaftar sekarang, saya juga akan menghantar promosi lain yang sangat berguna dan bernilai untuk anda.

Jadi, jangan tunggu dan isi borang dibawah.

Papa Shally Online